Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Πιτσιλλίδης σας...

 

"ΑΣΦΑΙΡΗ ΦΛΥΑΡΙΑ! Είναι η εποχή που πάντα φλυαρούν. Μόλις τους κονιορτοποιήσουμε 2-3 φορές θα χάσουν ΠΑΛΙ τη θρασύτατη λαλιά τους."

"Και τί εννοίες όταν λες; λίγα λόγια για την ΕΔΟΝ; Τί είναι η ΕΔΟΝ; Ιερή; Η ΕΔΟΝ είναι ένα όργανο προπαγάνδας του ΚΚΚ (νυν ΑΚΕΛ) που καταστρέφει με δηλητήριο της ψυχές των νέων της Κύπρου. Τί θα μας στείλετε στην Σιβηρία; Τί πάει να πει; λίγα λόγια; Και να έχεις υπόψη σου ότι ουδόλως είναι η μεγαλύτερη παράταξη. Η ΝΕΔΗΣΥ και η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ πετυγχαίνουν πεφηφανείς νίκες σε όλα τα επίπεδα και η πλειοψηφία της νιότης της Κύπρου δεν επιδοκιμάζει το πισωγύρισμα της αναχρονιστικής ΕΔΟΝ σας."

"Αν είσαστε Τούρκοι φίλε να πάτε στην Μογγολία από εκεί που ξεκίνησαν οι ορδές των Σελτσούκων και των άλλων τουρκικών φυλών και να μας αφήσετε ήσυχους!. Νρέπομαι για λογιαριασμό σας με αυτά που ακούω. Περισσότερο όμως θυμώνω με την ηγεσία του ΑΚΕΛ που σας δηλητηρίασε με αυτή την άρρωστη νοοτροπία."

"Φαίνεται ότι προφανώς δεν παρακολουθείς τηλεόραση αγαπητή Μαρία Γεωργίου. Σε αλλεπάλληλες τηλεοπτικές εκπομπές στηλίτευσα με ηφαιστειώδη αγανάκτηση αυτή την σκανδαλώδη οικονομική κατάστασταση της ομόνοιας. Να ενώσω τους φιλάθλους όλων των ομάδων είναι το ζητούμενο. Μα ήταν ενωμένοι και αποφάσισαν το 1948 να αποσχιστούν επειδή συγχαρήκαμε ως ΑΠΟΕΛ την νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων στην Ελλάδα ενάντια στις πραξικοπηματικές ενέργειες των κομμουνιστών. Μετανιώστε, αναγνωρίστε την ελληνική σας καταγωγή και ελάτε πίσω ξανά!"

 

Αυτά και άλλα γράφει ο πρώην υποψήφιος ευροβολευτής Ανδρέας Πιστιλλίδης στα σχόλια, στις φωτογραφίες του facebook του.

Περισσότερα σχόλια επιπέδου θα βρείτε εδώ

Εγω θα συνοψίσω λέγοντας απλά... χτιτζιό!!! Shit Head! Ένας φασίστας και μισός! Ευτυχώς που δεν βγήκε. Ελπίζω οι υγιείς φιλελεύθεροι Συναγερμικοί να μας γλυτώσουν από αυτό το .... ατε έν θα πω, και να μην τον δούμε να πολιτεύεται πουθενά. Ας περιορίσει την δράση του στους πορτοκαλί και τις Σβάστιγκες.